Over deze website

Over deze website...


Welkom op de website van sc NEC. Deze website is met ingang van het seizoen 2013-2014 geheel vernieuwd. Op deze pagina geven we je graag uitleg over de informatie die je hier kan vinden en welke mogelijkheden de website biedt. 

Inhoudsopgave


Infobalk rechts
Programma's, uitslagen en standen
Wedstrijdverslagen en foto's eigen team plaatsen
Clubnieuws op de homepage

Infobalk

Helemaal rechts op de Homepage vindt je de 'infobalk'. Standaard worden hier de verjaardagen van leden, een poll én de stand en volgende wedstrijd van het eerste elftal van sc NEC weergegeven.

Je kunt deze infobalk ook zelf aanpassen. Zo kun je ervoor kiezen de stand en volgende wedstrijd van je eigen favoriete team weer te laten geven. Je doet dit door in het betreffende infobalkitem te kiezen voor 'wijzig team'.

Daarnaast kan je helemaal onderaan ook op de knop 'infobalk wijzigen' klikken. Er verschijnt dan een menu met items die je ook in je persoonlijke infobalk kunt weergeven. Bijvoorbeeld afgelastingen, agenda of de laatste foto's. Met het kruisje in de titel van ieder item kan je het ook weer verwijderen uit jouw infobalk.

Je kan de volgorde van de items wijzigigen door met je muis op de menubalk van het item te gaan staan, de linkermuisbutton in te drukken (vasthouden) en het item vervolgens omhoog of omlaag te slepen. 

De website zal de nieuwe instellingen opslaan op de computer die je hiervoor gebruikt hebt. 

Programma's, uitslagen en standen

Je vindt op deze website altijd de actuele programma's, uitslagen en standen van de officiële KNVB wedstrijden van alle teams; zowel van de competitie als het bekertoernooi. Je vindt bovendien informatie over uitslagen en stand van tegenstanders; leuk om analyses te maken van de kans op winst bij een geplande wedstrijd.

Onder het menu 'Programma' vindt je het prgramma van alle teams van sc NEC. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag wie er thuis speelt, wie er afgelopen weekend gewonnen hebben, etc. 

Daarnaast vindt je onder het menu 'Teams' het programma en uitslagen van je favoriete team van sc NEC. Hier vindt je ook de teambeschrijving, foto's en wedstrijdverslagen.

Wedstrijdverslagen en foto's eigen team plaatsen

Het is mogelijk om het website-gedeelte van je eigen team zelf te onderhouden. Graag zelfs! Bijvoorbeeld om hier wedstrijdverslagen en zelfs foto's op te zetten. Leiders van teams NEC 1, B1 en C1 maken hier al gebruik van. 

Het is (nog) beperkt mogelijk om zelf multimedia als foto's en filmpjes op je teamsite op de sc NEC website te plaatsen. Wanneer je je fotoalbum of filmpje toch wilt delen via www.scnec.nl dan kan je dat doen door op je teampagina een hyperlink naar bijvoorbeeld jullie eigen facebook-pagina, Youtube-kanaal of Picasa te plaatsen.

Om je eigen wedstrijdverslagen te kunnen plaatsen moet je autorisatie krijgen van websitebeheerder Marcel van den Berg. Je kan hem hiervoor een e-mail sturen op marcel@scnec.nl. Eventueel kan hij je ook kort uitleg geven. 

Let op: Indien een ouder, speler of supporter dit graag voor zijn of haar favoriete team wil verzorgen moet hij/zij dit via de leider aanvragen. 

Clubnieuws op de homepage

Heb je leuk nieuws dat je graag wilt delen met andere sc NEC'ers? Bijvoorbeeld een nieuw wedstrijdverslag op je teampagina, nieuwe foto's op je Facebook-pagina of een artikel in de krant dat je graag wilt delen? Dan kunnen we dat op de homepage van www.scnec.nl plaatsen. 

Stuur hiervoor een e-mail naar de websitebeheerdeer Marcel van den Berg marcel@scnec.nl. Lever een kant-en-klare nieuwstekst aan, of vermeld duidelijk de URL waar het nieuwtje op internet beschikbaar is. De websitebeheerder plaatst jouw nieuws dan op de homepage.voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!