Lid worden van sc NEC? - Sc NEC

Lid worden van sc NEC?

Lid worden van sc NEC?

Jeugd

Vanaf het seizoen 2023 - 2024 neemt de sportclub weer jeugdleden (jongens/meiden) aan.
In aanloop naar het komende seizoen gaan we voetbalclinic(s) organiseren. Aanmelden kun je via het aanmeldformulier. Deze kun je vinden op: https://www.scnec.nl/359/aanmelden-voetbalclinic-2023/. Wil je hier meer informatie over, kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar jeugd@scnec.nl.

Dames

Ons doel voor het aankomende seizoen is om ook minimaal één dames en/of meiden team naar de sportclub te halen. Heb je interesse, mail dan geheel vrijblijvend naar info@scnec.nl.

1e elftal

Het eerste elftal van sc NEC speelt zondag 2de klasse. De insteek is om getalendeerde jeugd die niet door stroomt naar Jong NEC vanuit de Voetbal Academie voor de club te behouden en zich verder te ontwikkelen bij Sportclub NEC 1ste elftal.  Ook voor dit team kun je je dus niet als lid aanmelden.

Senioren

Bij de senioren van sportclub NEC is géén selectiebeleid van kracht. Wil je graag lid worden, mail dan naar info@scnec.nl voor de mogelijkheden.

Veteranen

April 2023 vieren de veteranen hun 75-jarig bestaan. Ook de veteranen zijn op zoek naar nieuwe leden. Zij trainen iedere week op zaterdagmiddag tussen 14.30u en 15.30u. Hier wordt gevoetbalt volgens de Walking Footbal regels. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met info@scnec.nl.

Sc NEC maakt samen met de voetbal academie NEC en NEC BVO gebruik van Multifunctioneel sportcomplex De Eendracht.
voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!