6532AE
NIJMEGEN
tel. 024-3550281

Voor dag en dauw trapte NEC 3 om 9:30u al af thuis tegen Union 3.
I.v.m. de Wedstrijd NEC-RKC was onze wedstrijd verplaatst naar dit vroege tijdstip. NEC 3 kwam al vroeg op achterstand door een doelpunt van het goed spelende Union 3. Gevolgd door een domme actie van een alsmaar klagende speler (tegen de scheidsrechter) , deze krijgt een gele kaart getoond, en in zijn woede pakt hij de kaarten bij de scheidsrechter uit de handen, dus mocht hij voortijdig gaan douchen. Een paar minuten later scoort Joey Knipping na het omspelend van de keeper de verdiende 1-1. Sven Kersten brengt niet veel later de stand op 2-1. Met een numeriek onder-tal weet Union 3 op slag van rust de stand gelijk te trekken (2-2). In de 2de helft is het verzet van Union gebroken en scoort @NEC3 er op los. Joey Knipping (52ste min) , Vincent Janssen (56ste min) , Bram van Wijk (78ste min) , Donny Otten (83ste min) en Jeffrey Kroesen (88ste min). Eindstand 7-2.
Komende zondag is NEC 3 een weekend vrij. Zondag 27-11-2022 spelen we thuis tegen Trekvogels 7 om 11:00u.
GEHOORD OP DE EENDRACHT...... de Sint zal deze middag een bezoekje brengen aan de kids van NEC 3

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!