Suikerbergseweg 6
6604AE
WIJCHEN
tel. 024-6415071

Vandaag mochten de boys op bezoek in Wijchen, Woezik 5 was de tegenstander. Op een schappelijk tijdstip (12:00u) werd de wedstrijd afgetrapt onder het toeziend oog van een aantal supporters van NEC 3 die de moeite hadden genomen om naar Wijchen af te reizen. NEC 3 moest het vandaag doen met een aantal afwezige en geblesseerde die toch op de bank plaats namen. Beide teams mochten aan de thee met een 0-0 ruststand.
Vlak na rust (52ste min) bracht Diego Schoenmakers NEC 3 verdiend op een 0-1 voorsprong.
Helaas werd dit 3 min later teniet gedaan, na een miscommunicatie bij een corner kon Woezik de bal eenvoudig tegen de touwen werken. In de 69ste minuut scoorde gelegenheidsspits “Jordi” de verdiende 1-2 voor NEC3 .
Volgende wedstrijd is thuis tegen Union 3 op 13-11-2022 om 9:30u

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!