De Pas 3
6662BK
ELST GLD
tel. 0481-375710

Vandaag stond voor NEC 3 de 3de wedstrijd voor de competitie op het programma, op een vroege zondag ochtend moest men al om 10:00u aantreden in Elst tegen Spero 6.
Een zwakke 1ste helft aan NEC 3 zijde resulteerde in een 3-1 ruststand, Vincent Janssen scoorde uit een gegeven strafschop de 2-1 na eerst 2-0 achter gekomen te zijn. Echter binnen 3 minuten bracht Spero 6 de stand weer op een ruimere marge, 3-1.
Wat er in de rust gezegd is in de kleedkamer blijft achter gesloten deur, maar het resultaat was er wel in de 2de helft. Men speelde weer van rood naar rood, we liepen en werkte voor elkaar.
10 minuten na rust scoorde Diego Schoenmakers de verdiende aansluiting treffer, na zelf de aanval opgezet te hebben. In de 80ste minuut floot de wisselvallige scheidsrechter af voor een afkoelings periode na een opstootje, Glenn Bongers kwam voor een speler van Spero uit, die Glenn vol schopte in plaats van de bal, echter gaf de leidsman een vrije trap aan Spero. De spelers van Spero wisten niet wat ze aan moesten met de gedrevenheid van NEC 3 na de aansluitingstreffer. Een kwartier voor tijd besloot de trainer om middenvelder Stijn Roeven van positie te wisselen met keeper Jeffrey Kroesen, zo creëerde NEC3 meer snelheid voorin.
Jeffrey betaalde dit terug door in de allerlaatste seconde een voorzet binnen te koppen.
3-3 in de slot seconde, hierna floot de scheidsrechter ook gelijk af.
Volgende week WEER naar Elst maar dan tegen Spero 8 voor de beker aanvang 11:00u

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!