Heyendaalseweg 141
6525AJ
NIJMEGEN
tel. 024-3612392

Zondag 4-12-2022 mocht NEC 3 op bij bezoek bij de buren, Fc Kunde. Nog geen 4 km tussen de complexen van beide teams. Enige smetje deze dag is dat het een RAMP is voor een tegenstander om hier je weg te vinden, geen enkele begeleiding wordt geboden door Fc kunde.
Vooraf werd er al gepraat om een monster score neer te zetten, fc Kunde, de nr laatst van de competitie met een groot doelsaldo tegen. Voor de staf van NEC 3 was het vooral doel om als team de blijven strijden. De 1ste helft bleek dit ook het geval, een collectief wat uit was op doelpunten. Met als resultaat in de 1ste 45 minuten, 0-1 Joey Knipping, 0-2 Glenn Bongers , 0-3 Remco Eling (strafschop), 0-4 Joey Knipping, 0-5 Bram van Wijk, 0-6 Joey Knipping, 0-7 Sven Kersten.
De 2de helft verslapte de concentratie iets wat , wat op zich logisch is met zo`n tussen stand.
Met als gevolg, 0-8 Joey Knipping , 1-8 , 2-8 en 2-9 Bram van Wijk wat ook gelijk de eindstand was.
Al met al een collectieve overwinning op een KOUD complex van Fc Kunde.
Komende 2 weken voor NEC3,
07-12-2022, Training, 20:00u
11-12-2022, NEC3 – Orion 9 , 11:00u
14-12-2022, Training 19:30u, met als afsluiting de traditionele NEC3 kerstborrel
18-12-2022, Beker wedstrijd Ona `53 3 -NEC3, aanvang 11:00u in Wageningen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!