NIJMEGEN
tel. 024-3550281

Vandaag (30-10-22) kwam koploper Kolping-Dynamo 4 (hierna KDC4) op bezoek op @sportcomplex de goffert.
Dat deze wedstrijd niet makkelijk zou worden, dat wisten we vooraf al.
De laatste wedstrijd van vorig seizoen ging met ruime cijfers verloren, dat ging vandaag echt niet gebeuren.
Met een selectie van 18 spelers, waarvan er 2 direct uit de stad kwamen, en liever niet invielen. (kelderklasse 😊)
Begonnen we de strijd met KDC4 aftastend hoe de teams gaan spelen levert het niet echte 100% kansen op aan beide kanten. Wel wetend wie er afgestopt moet worden bij KDC4.
De teams gaan rusten met een tussenstand van 0-0,
Vlak na rust brengt KDC4 de stand op 0-1, binnen 5 minuten brengt de tegenstander zelf de stand op 0-2, iedereen is de bal kwijt en gelukkig voor een speler van KDC4 , maar helaas een domper voor NEC 3 , Maar NEC 3 is de laatste weken sterk in het terug komen, `5 minuten na zijn invalbeurt scoort Roy van Bekkum de verdiende 1-2 voor NEC 3.
En in de 85ste minuut maakt Eric Gommers vanuit een corner de verdiende 2-2.
Volgende wedstrijd is uit bij Woezik 5 om 12:00u op zondag 06-11-2022

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!