Energieweg 45
6541CW
NIJMEGEN
tel. 024-3770754

De 1ste wedstrijd voor de competitie mocht NEC 3 op bezoek bij Blauw Wit 6, bij aankomst kregen we zoals altijd hier de kleinste kleedkamer aangereikt. Waar we met de helft van het team (18 spelers) nog niet eens in kunnen. Gelukkig was Blauw Wit zo sportief om NEC 3 2 kleedkamers te geven, zodat iedereen gewoon een plekje had. Er werd afgetrapt onder leiding van een teamspeler die dit weekend de klos was, elke week moet er een andere spelers fluiten omdat het moeilijk is om een vaste scheidsrechter te vinden. Dit is helaas bij elke club tegenwoordig een probleem om vrijwilligers te vinden. Na een kwartier voetballen viel Vincent Janssen al uit met een hamstring blessure, laten we hopen dat het mee valt. In de 23ste minuut scoorde Diego Schoenmakers de verdiende 0-1, een fraaie slalom recht over het middenveld, ging de bal tegen de touwen. Niet veel later scoorde onze all-time topscorer Joey Knipping de 0-2, binnen 10 minuten (37ste minuut) bracht Joey Knipping de stand zelfs op 0-3. Een leer voor Blauw Wit is dat je hem niet boos moet maken want dat straft hij af met doelpunten. Vanwege de vele reservespelers werd er doorlopend gewisseld en maakte iedereen die aanwezig was zijn minuten. Door vakanties en/of blessures maakte de èèn meer minuten als een ander. In de 65ste minuut scoorde Blauw Wit nog hun ere / aansluiting treffer maar NEC 3 kwam niet meer in gevaar waardoor de 1ste 3punten van het seizoen mee terug naar de Goffert gingen.
Mooi om te zien hoe NEC 3 leeft onder hun supporters, niet alleen thuis laten ze zich zien.
Maar zelfs deze uitwedstrijd was er een grote groep supporters aanwezig. Hulde hiervoor.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!