Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 2 45

De Wijchert 1
6603AH
WIJCHEN
tel. 024-6412816

Vanochtend mocht NEC 3 aantreden voor de 3de wedstrijd in de poule fase van de beker. Bij winst gaat NEC 3 door , bij gelijkspel en verlies AWC 4 (AWC 4 heeft een beter doelsaldo)
Op het natte sportpark van AWC, moesten we wedstrijd tegen AWC 4 afwerken op een bijveldje ergens achterin op het sportpark verscholen. Toen ook nog eens de scheidsrechter afmeldde konden we niets anders dan akkoord gaan met dat er een speler van AWC 4 de wedstrijd zou gaan leiden, en nu maar hopen dat deze neutraal zou blijven. In de 1ste helft stond NEC 3 de 1ste 20 minuten onderdruk maar AWC 4 wist onze solide verdediging niet te passeren. Nadat Remco Kusters de 0-1 scoorde maakte een verdediger van AWC 4 een handsbal in het strafschopgebied, natuurlijk deed de scheidsrechter alsof hij niets gezien had. Met 0-1 gingen de beide teams de rust in. Na rust ging NEC3 voortvarend van start. Halverwege de 2de helft een schot over de grond richting de goal van AWC, waarbij een verdediger de bal als een volleerd keeper glijdend met de handen weg werkte, en nog net binnen het strafschop gebied. En je raad het al, natuurlijk GEEN strafschop. Zelfs spelers van AWC waren verbaasd. Vlak voor het eind een schot op doel door Bram van Wijk, echter trapte hij vol in het gras en laten we hopen dat de blessure mee valt.
AWC 4 werd sterker aan het einde, maar door flinke inzet en werken voor elkaar, werden de 3 punten over de streep getrokken. De datum van de volgende beker wedstrijd is 23 oktober, tegenstander nog onbekend.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!