Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 2 45

Dennenstraat 25
6543JP
NIJMEGEN
tel. 024-3770219

Zondag 4-9-22 mocht NEC 3 aantreden voor de beker bij Quick 1888 3. Een snelle voorsprong voor Quick 1888 3 in de 3de minuut (1-0). Nog geen 5 minuten later scoorde Joey Knipping, op aangeven van de nieuwe aanwinst Diego Schoenmakers ,zijn 1ste officiële doelpunt van het seizoen (1-1). Dit was ook de rust stand op een zon overgoten kunstgras. Een klein kwartier na rust bracht Jr Knipping de stand op 1-2. Beide teams kregen over en weer wat kansen maar NEC 3 was het effectiefst. Een kwartier voor tijd maakte Vincent Janssen op aangeven van Roy van Bekkum de 1-3. en wederom Vincent Janssen bepaalde de eindstand op 1-4. Hierna maakte de wisselvallige scheidsrechter ook gelijk een einde aan de wedstrijd. Volgende week de 2de beker wedstrijd thuis tegen vv Alverna 4 om 11:00u. Wees welkom om de boys in actie te zien.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!