Datum

24 september 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zondagmiddag 24 september 2017 speelde Sc NEC de eerste wedstrijd van het seizoen 2017/2018. De spelers van Sc NEC mochten weer aan de slag. De aftrap was om 14.00 in Lichtenvoorde. In de eerste helft kwam Sc NEC niet toe aan het eigen spel. Het goede voetbal dat de spelers zeker kunnen spelen, kwam er niet uit.

Longa’30 speelde met veel druk en strijd beleving. In de 36e minuut kwam Longa’30 op een 1-0 voorsprong. Niet veel later moest Moreno Veneruso jammer genoeg met een enkelblessure het veld verlaten.  Milad Kaleybar kwam er in de achterhoede bij als vervanger. Niet veel later floot de scheidsrechter af voor rust.

In het begin van de tweede helft begon Sc NEC te voetballen door de bal goed rond te laten gaan. Longa’30 moest nu vol aan de bak. Het leverde niet veel mogelijkheden op en Longa’30 kreeg in deze periode geen kansen. In de laatste 20 minuten kwamen de extra aanvallers Arthur Gatsjavian en Elias Boumkass het veld in. Hierdoor kreeg Longa’30 wel weer wat mogelijkheden. Elias Boumkass was een paar keer dichtbij.  Al met al was Longa’30 de terechte winnaar. Sc NEC maakt zich weer op voor de volgende wedstrijd.

Komende zondag speelt Sc NEC thuis tegen Schalkhaar. Schalkaar verloor ook hun eerste wedstrijd thuis tegen Rigtersbleek met 2-1.

Door: Marcel Roos

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!